Domaća scena

16.08.2013.

Jelen TOP 10: Ove nedelje tema je Beer Fest Jugoslav Pantelić
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Jelen TOP 10: Ove nedelje tema je Beer Fest

Ekskluzivni snimci i intervjui

Ove nedelje (18. avgusta) novo izdanje emisije Jelen TOP 10, će, kako i dolikuje, biti posvećeno, najposećenijem muzičkom događaju u regionu.

Tokom emisije imaćete priliku da pogledate priloge o najinteresantnijim od ukupno 44 izvođača koji će nastupiti ove godine na jedanaestom po redu Beer Festu. Gledaoci će biti u prilici da vide ekskluzivne snimke nastupa i intervjue sa domaćim zvezdama, kao i gostima iz regiona. Bendovi koji su do sada nastupali na Beer Festu, zbog sjajne atmosfere i publike, često su isticali koncerte na ovom festivalu kao najdraže u karijeri.

Da li je i ovogodišnje okupljanje ljubitelja piva i muzike, ostavilo snažne utiske na odabrane bendove koji su debitovali i kako evoluciju Beer Festa vide oni koji su već bili gosti velike bine na Ušću, saznajte iz backstage razgovora sa Jugoslavom Pantelićem.

Emisija se emituje poslednje festivalske večeri, a kao i svake nedelje, videćete novu top listu deset najaktuelnijih spotova i nastupa. Trenutno, na prvom mestu su Kamikaze sa svojim debi singlom “Himna” a da li će ih neko skinuti sa ove pozicije i da li će biti noviteta saznaćete ako u nedelju od 00:20 budete gledali prvi program RTS-a. Repriza je na Studiu B u sredu i 21h.

Ostavi
komentar