Domaća scena

13.09.2013.

Jelen TOP 10: Ove nedelje gosti su Vlada Džet i Voja Bešić Jugoslav Pantelić
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Jelen TOP 10: Ove nedelje gosti su Vlada Džet i Voja Bešić

Novi termin reprize na TV STB

Gosti ovonedeljnog izdanja emisije Jelen TOP 10 biće članovi kultnog sastava Električni orgazam Vlada Džet i Voja Bešić.

Jedan od povoda gostovanja Električnog orgazma je njihov novi spot za pesmu „Gde god odem“ koji je od prošle nedelje novitet i na Jelen Top 10 listi. U jeku jesenje turneje momci su odvojili vreme za ovo gostovanje između brojnih koncerta, a uoči beogradskog, dugo očekivanog, koji je zakazan za 20. septembar u Mikser House-u. A kakve utiske nose iz tri države u kojima su svirali poslednjih dana saznaćete u njihovom razgovoru sa Jugoslavom Pantelićem.

Vladimir Janković poznatiji kao Vlada Džet, koji je nadavno sa svojim bendom oduševio Beograđane koncertom ispred Doma Omladine, pričaće o rok i demo sceni koju najbolje i najduže poznaje. Legendarni radio voditelj i zaštitnik demo scene, poznat kao ljubitelj tvrđeg gitarskog zvuka, daće svoje viđenje aktuelne scene i perspektive mladih muzičara koji žele da se bave ovom vrstom muzike.

Voja Bešić – Beške, koga mnogi pamte kao osnivača grupe Bezobrazno zeleno, kompozitor, gitarista i pevač, vratio se u muzičke vode i sa pesmom „Donde Esta Maria?“, dospeo u vrh svih relevantnih, kao i Jelen Top 10 liste. I ove nedelje predstavljamo vam deset najboljih aktulenih spotova i nastupa.

Premijere ja u nedelju 15. septembra na prvom programu RTS-a u ponoć a reprizni termin na STB-u je promenjen. Umesto od 21 sat, kako ste do sada navikli, po novoj programskoj šemi Studija B, reprizu emisije Jelen TOP 10 gledaćemo sredom od 22.30h! 

Ostavi
komentar