Domaća scena

04.07.2013.

Jelen TOP 10 Goblini, Branko Golubović
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Jelen TOP 10

Epizoda posvećena Arsenal Festu

Arsenal fest je sa velikim uspehom, po treći put, održan tokom tri festivalska dana, 27., 28. i 9. juna okupivši na čak 4 bine najveća imena domaće i regionalne rok scene. Ovonedeljna emisija Jelen Top 10 biće posvećena Arsenal Festu, a ekipa emisije je bila na licu mesta zabeleživši tom prilikom nastupe i intervjue sa nekim od najzanimljivijih zvezda festivala u Kragujevcu.

Kroz razgovor sa gitaristom i pevačem Eve Braun, Goranom Vasovićem Vasketom, saznaćete planove benda koji na domaćoj sceni već 25 godina neguje specifičan pop-rok zvuk. Takođe, moći ćete da, kao novitet na našoj listi, vidite i njihov novi spot za pesmu “Tako je čudno, zar ne?”. Frontmen bečejskog benda otkrio je našoj ekipi kako napreduje novi album, koji planiraju da objave do kraja godine.

U srcu Šumadije je odlično prihvaćen i mladi bend iz Hrvatske, Žanamari & J'Animals. Pevačica benda je pokazala da joj alternativni, gitarski zvuk itekako dobro pristaje i sa Jelen Top 10 ekspedicijom na festivalu podelila utiske o nastupu i sa snimanja novog spota.

Na glavnoj bini uvod u pank – rok veče obeležio je nastup benda Hypnotized, koji je konceptom obrada tradicionalnih kafanskih pesama „kupio“ publiku u Kragujevcu. Posle nastupa koji nije poremetio ni snažan pljusak, razgovarali smo sa Brankom Golubovićem Golubom, iz benda Goblini, o povratku na binu nakon duže pauze i o njegovom životu na egzotičnim lokacijama.

Pored razgovora sa izvođačima sa Arsenal Festa, pogledajte i ove nedelje kako su se vaši omiljeni spotovi pozicionirani na Jelen Top 10 listi. Podsećamo da je Jelen TOP 10 na programu u nedelju 7. jula na prvom programu RTS-a posle trećeg Dnevnika i 10 jula televiziji Studio B u 21h.

Ostavi
komentar

Povezano