Domaća scena

24.10.2022.

"Jedan dan" Anđele Jovanović
"Jedan dan" Anđele Jovanović

Novi singl Univerzalove zvezde

Nova članica Universal Music Serbia familije, Anđela Jovanović, objavila je spot za pesmu "Jedan dan". Post stiže nakon uspeha sa pesmom "Vatra", a tekst i muziku je napisala Anđela Jovanović u saradnji sa Veljkom Jelićem i aranžerom Novakom Aškovićem. Mix i mastering je radio Jan Magdevski
 
„Ova numera se razlikuje u stilu i žanru od „Vatre“, brža je i navodi na đuskanje. Generalno sam najavila da će svaka pesma koju budem izbacila biti u nekom svom fazonu. Ja ovaj singl slušam iznova i iznova kada treba da se podignem i da uđem u dan puna pozitivne energije. Pesma je načelno pop žanra, ali se mogu čuti primese i uticaji i nekih drugih. Prvu skicu numere napravili smo za deset minuta, ali ceo kreativni proces je potrajao malo duže, što je sa mnom situacija u većini slučajeva jer volim dugo i temeljno da radim na svakom detalju. Autorska ekipa je ostala ista, mi smo presrećni krajnjim produktom i nadam se da će slušaoci uživati koliko i mi. Jedva čekam da svi čuju moju novu stvar „Jedan Dan“, o novoj pesmi kaže autorka. 
 
Spot je režirao Luka Bursać, a za produkciju bila je zadužena njegova kuća Mashina & Zec. U spotu se pojavljuje i Dalibor Urošević, model poreklom iz Šapca, poznat u svetu po saradnjama sa brendovima kao što su Versace, YSL, Roberto Cavalli, Emporio Armani, Philipp Plein, Dsquared2, Moschino i mnogi drugi.
 
„Luka i ja smo razrađivali ideju za spot par meseci. Želeli smo da predstavimo blisku budućnost u kojoj dominira VR i u kojoj ljudi teže za slobodom, plesom i uživanjem. Saradnja sa Lukom je bila sjajna, on je vrhunski reditelj i profesionalac, kao i kompletna ekipa na ovom projektu. Bilo je zahtevno i teško, ali istovremeno prelepo iskustvo“, dodaje Anđela. 

 

Ostavi
komentar

Povezano