Domaća scena

03.10.2014.

Izbačena „Parobrod Amstel unplugged“ kompilacija Parobrod Unplugged
foto: Nemanja Đorđević
Izbačena „Parobrod Amstel unplugged“ kompilacija

Poslušajte digitalno izdanje na Deezer-u

U Ustanovi kulture Parobrod uspešno je završena „Amstel unplugged“ sezona akustičnih koncerata, a zahvaljujući Lampshade media izdavačkoj kući, kompilacijski album izvođača koji su nastupali u okviru ovog projekta, dostupan je i u digitalnoj formi, koju možete poslušati putem mutičke platforme Deezer!

Na kompilaciji se nalaze akustične numere bendova Vasil Hadžimanov Trio („Ahmad the Terrible“, „Straight No Chaser“), Coyote („Blazzing Brass“, „Soul Rebel“, „Glow Jah Light“), Kristali („Znam, znam“, „Talasi“, „Moje srce“), Veliki prezir („Nema hrabrosti“ , „No no“, „Oko reči“), DLM („Disko klub“, „Balada o Ćutanu Ječmenici“), Svi na pod („Ljubavi“, „Uključi se“) i Sevdah takht Damira Imamovića („Koliko je Prijedor polje“, „Put putuje Latif aga“).

Milena Rajković, direktorka UK Parobrod je povodom nove kompilacije izjavila: „Parobrod unplugged kompilacijom želeli smo da zaokružimo priču uspešnog projekta. Ideja nam je da se najbolje izvedene numere iz ovog serijala zabeleže i sačuvaju kako bi ostavile trag za sve fanove akustičnog zvuka“. Takođe, Nikola Jovanović iz Lampshade media je dodao da mu je drago što se i UK Parobrod priključio digitalnoj revoluciji, jer su nam manifestacije i projekti ovog tipa preko potrebni, a putem raznih muzičkih platformi (Deezer, Spotify, iTunes, Amazon) muzika postaje dostupna ljudima širom sveta!

Poslušajte novu kompilaciju na sledećem linku:

Ostavi
komentar

Povezano