Domaća scena

29.05.2015.

Izašao Luke Black - “Holding On To Love“ Luke Black - “Holding On To Love“ cover art
foto: www.universalmusic.rs
Izašao Luke Black - “Holding On To Love“

Drugi singl pop zvezde i veliki dan za Universal Music Serbia

Luke Black, dvadesettrogodišnja pop zvezda iz Srbije, posle velikog uspeha sa prvim singlom “D-Generation”, o kom su domaći mediji od Rolling Stone-a do Bravo-a izveštavali, objavljuje “Holding On To Love”, dvosmislenu dance floor mantru kojom još jednom pokazuje svoj kantautorski potencijal.

Indie radio stanice iz Austrije, Francuske, SAD, Švajcarske i ostatka sveta su prepoznale kvalitet prvog singla samoukog producenta i tekstopisca što je dovelo i do prvog inostranog festivalskog poziva od strane “Waves Vienna” te će Luke Black imati prilike da svoju muziku predstavi austrijskoj publici u oktobru ove godine.

Senzibilitet i posvećenost mladog pevača je ono što mu je obezbedilo brojne fanove širom planete koji ne mogu da se odupru potrebi da Lukea porede sa raznim aktuelnim pop ikonama iz sveta.

Novi singl nas vodi pravo na plesni podijum, a da nije reč o plitkom letnjem hitu svedoče i reči autora:

“Holding On To Love je pesma o zavisnosti maskiranoj u reči ‘ljubav’.  Ne govori samo o voljenoj osobi, već o bilo kome ili bilo čemu za čim žudite. U vreme kada sam pisao pesmu, osećao sam se kao da odjednom gubim tlo pod nogama – inspiraciju sam pronašao u tom pomešanom osećanju krivice i potrebe da se stvari dovedu u red. Najzad, u stihovima postoji igra reči kojom se opisuju te dve linije razmišljanja – “The one you had”/”The one you have”. U pitanju je želja da se povrati svest i da se vrati u stvarni svet oslanjajući se na ljubav u  njenom izvornom značenju svetlosti i blagostanja.“ – Luke Black o svom novom singlu.

 “Holding On To Love”, dugo-očekivani drugi singl Luke Black-a, objavljen je digitalno širom sveta danas, 29. maja, a već u utorak 2. juna će biti dostupan i u Americi, Kanadi i Meksiku.

Poslušajte “Holding On To Love” audio na LukeBlackVEVO/YouTube kanalu:

 

Luke Black linkovi:

LB YouTube

LB Facebook

LB Twitter

LB Instagram

LB soundcloud

 

Ostavi
komentar

Povezano