Domaća scena

31.07.2015.

Izašao je LUKE BLACK - “Holding On To Love REMIX EP“ LUKE BLACK - “HOLDING ON TO LOVE REMIX EP“
foto: www.universalmusic.rs
Izašao je LUKE BLACK - “Holding On To Love REMIX EP“

Hard Ton, Tijana T, Luka Kurjan, DJ Lil Taty i inje to the remix

Posle dva singla, dva spota i pred dugoočekivani EP, domaća pop zvezda Luke Black izdaje REMIX EP svog aktuelnog  #1 singla “Holding On To Love”.

Luke Black remikseri su niko drugi do italijanski XXL disco queen duo Hard Ton, lokalna DJ, novinarska i voditeljska heroina prvi put u ulozi producenta, Tijana T, ugledni hrvatski producent koji je zaslužan za većinu vanzemaljski dobrih produkcija izvođača iz regiona, Luka Kurjan AKA Buzdovan, te DJ Lil Taty koji zastupa mlade producentske sile u Srbiji i Jovan Vesić iz sastava inje s kojim Luke Black sprema svoj live nastup.

Svih petoro remiksera su se okupili oko istog cilja – izvući hit singl Lukea Blacka sa YouTube-a i poturiti vam ga u kandiranom izdanju pod noge u klubu.

Evo šta su remikseri izjavili u vezi sa iskustvom u radu sa singlom “Holding On To Love”:

“Luke Black je umetnik čiju karijeru pratim pre samog početka, pre prvog zvaničnog izdanja, i presrećna sam što je moja prva producentska avantura započeta baš sa njim, koji je takođe nov u svemu ovome…” – rekla je Tijana T.

“… U početku nisam imao predstavu kako početi, ali kada sam konačno krenuo -  to je bilo to. Bitno je da se igraš sa vokalima i to je dosta zabavno. Volim ovu pesmu, a samim tim mi je i rad na ovom remiksu pomogao da se vratim svojim korenima – pop i r&b muzici!” – DJ Lil Taty.

“Odmah smo se zaljubili u Luke Black muziku i njegov dubok, zavodljiv i senzualan vokal. Uživali smo u glamuru njegovog izgleda. Iskreno, za nas je bio veliki izazov remiksovati  pop pesmu, potpuno je drugačiji pristup od onog koji imamo u remiksu dens muzike. Dobili smo inspiraciju od nekih starih dens klasika s početka 90-ih, i znate šta? Jeb*no nam se sviđa kako to zvuči!” – rekli su momci iz dua Hard Ton.

“Luke Black i ja radimo zajedno već par meseci, spremajući se za live nastupe. U međuvremenu sam otkrio da je on potpuno posvećen svojoj muzici i stavu a takođe ume da izrazi svoju strast kada je u pitanju pravljenje pop pesme. Delove koje sam ubacio u inje remiks "Holding On To Love" uključuju neke od ideja koje nisu mogle da se uklope u live verziju nastupa. Za mene, pola posla u rađenju remiksa jeste organizovanje projekta i slušanje svih elemenata sa kojima sam već bio upoznat. Trebalo je samo da smanjim pop prizvuk, a zatim da dopustim da ideje koje sam već imao izrone i tako je nastao remiks” – rekao je Jovan Vesić.

“Rad na ovom remiksu je bio interesantan i ispunjavajuć jer se radi o umetniku koji je već etabliran na našim prostorima. Sa druge strane upliv u popularnu muziku sa mojim zvukom mi je uvek predstavljao zadovoljstvo” – izjavio je Luka Kurjan.

“Holding On To Love Remix EP” je danas digitalno objavljen u Srbiji i širom sveta.

Izdanje je u Srbiji dostupno za slušanje putem streaming servisa DEEZER i kao digitalni download na servisu BEATPORT.

#HOTLREMIX

#HOTL

LUKE BLACK OFFICIAL WEBSITE  

LUKE BLACK FACEBOOK

LUKE BLACK TWITTER

LUKE BLACK INSTAGRAM

LUKE BLACK SOUNDCLOUD

Ostavi
komentar

Povezano