Domaća scena

11.08.2014.

Izabrani najbolji bendovi 48. gitarijade Holographic Human Element
foto: PR Photo
Izabrani najbolji bendovi 48. gitarijade

Čestitamo!

I dalje se sređuju utisci oko protekle 48. po redu Gitarijade u Zaječaru, koja je prema mišljenjima mnogih, uprkos užasnom vremenu, bila jedna od najboljih do sada!

U takmičarskom delu, tokom dve polufinalne večeri, publici na Gitarijadi su se predstavili 14 fantastičnih sastava, koji su žiriju zadali poprilične muke! Žiri, koga su činili Branimir Lokner, Panta Džambazoski, Dragiša Radulović, Igor Bašin, Dragutin Matošević, Igor Polaki Nenad Kuzmić su na kraju odučili da titula najboljem pripadne bendu Holographic Human Element iz Travnika, dok je odluka za najbolji bend sa teritorije Srbije pala na D Zoo, koji dolaze iz Subotice. Meda Vuk i Sandokan iz Petrovca na Mlavi su proglašeni za najbolji bend po glasovima publike, a gitarista sastava Nenad Stojković je proglašen za najboljeg gitaristu od stane Ilustrovane Politike! Četvrto mesto dele bendovi God Damn i Revolt, a makedonski Smoke Shakers se našao na petom mestu.

Ustanova Gitarijade će nagraditi najbolje bendove snimanjem, produkcijom I izdavanjem albuma, kao i PR podrškom koja će im biti pružena!

Čestitamo!

 

Ostavi
komentar

Povezano