Domaća scena

07.10.2017.

Ivana Kindl predstavlja još jednu saradnju
foto: Youtube screenshot
Ivana Kindl predstavlja još jednu saradnju

Alen Križaj pomogao pesmu Sve Istine i Laži

Aktuelnu godinu  jednog od boljih hrvatskih vokala, Ivane Kindl,  obeležile su saradnje. Veliki radijski uspeh singla Mi koji je nastao kao plod saradnje Ivane i Elvisa Sršena, kao i letnji hit Olako sa saksofonistom Igorom Geržinom, predstavljaju odličnu uvertiru u najnoviji autorski hit singl Sve Istine i Laži.
 
Radi se fluidnoj synthpop pesmi koju krasi sanjarska atmosfera, dok je pri stvaranju same pesme Ivani u pomoć priskočio dugogodišnji saradnik Alen Križaj.
 
Pesma Sve Istine i Laži govori o tome koliko smo podložni lažima, a osetljivi kada je u pitanju istina. Svedoci smo vremena u kom se iskrenost poistovećuje sa mržnjom, a to je potpuno iskrivljena percepcija. Zato je u refrenu opisan osećaj slobode kada odbacimo ego i otvorimo um”, otkriva Ivana Kindl o novom singlu.
 
 
Sve Istine i Laži je autorska pesma Ivane Kindl i Alena Križaja, snimljena i producirana u zagrebačkom Morris studiju. Zvuk nove pesme je inspirisan dreamy-pop bendovima i electropop solistima koje Ivana sluša poslednjih godina.
 
 
 
Ostavi
komentar