Domaća scena

13.07.2020.

Ivana Kindl dodala disco svom popu
foto: Youtube screenshot
Ivana Kindl dodala disco svom popu

Poslušajte singl Divovi ljubavi

Vreme je da se upoznamo sa novim zvukom na regionalnoj muzičkoj sceni, koji stiže iz Hrvatske, upotpunjen vokalom Ivane Kindl! Ona ovom prilikom predstavlja singl Divovi Ljubavi.
 
Disco-funk numera već na prvo slušanje poziva na ples, a zanimljivo je to da su njen tekst insipirisale, ni manje ni više, nego boginje ljubavi iz različitih mitologija.
 
Ova pjesma nastala je prvenstveno kao poziv na ples, jer ples kao i pjevanje oslobađa tijelo i um od stresa i stvara osjećaj ugode. Već s prvim taktom nožice cupkaju, a kako se pjesma razvija tako i adrenalin raste te pokreće dobru energiju. Tematika pjesme govori o dozivanju divova ljubavi, inspirirale su me božice ljubavi iz raznih mitologija koje spominjem u refrenima, a to su Venera, Freya i Inanna“, otkriva Ivana Kindl.
 
U duhu dobrog ritma, numeru prati i animirani spot, koji nas bez greške vraća u vreme kada je disco-funk dominirao globalnom muzičkom scenom!
 
Kreativan prateći video delo je reditelja Dalibora Barića, koji je svojim originalnim pop-art animacijama dočarao atmosferu pesme. Kako i sam otkriva, priču je pronašao u liku strip junakinje iz detinjstva, a inspiraciju u klasičnim muzičkim filmovima.
 

 

Ostavi
komentar