Domaća scena

02.10.2014.

Ima nade za domaću scenu: Marčelov "Napet šou" oborio sve rekorde! Na potpisivanju knjigoalbuma "Napet šou"
foto: Ana V. Danilović
Ima nade za domaću scenu: Marčelov "Napet šou" oborio sve rekorde!

Kao što smo najavljivali, u sredu, 1. oktobra, tačno u 18 časova, na rafove knjižare Delfi SKC stigli su prvi primerci Marčelovog knjigoalbuma ,,Napet šou" a danas, svega jedan dan nakon premijere, iz Markovog tima dobijamo informaciju da su oboreni svi rekordi, kako izdavačke kuće Laguna i knjižare Delfi SKC, tako i Marčelov lični rekord u potpisivanju knjiga i diskova! INTERVJU SA MARČELOM PROČITAJTE OVDE

Na druženje sa Markom Šelićem Marčelom odazvalo se oko 400 poštovalaca njegovog rada, a neki od njih su na autogram čekali punih pet sati koliko je trajalo potpisivanje knjigoalbuma ,,Napet šou". I bilo je napeto, jer nisu svi koji su to želeli došli na red za potpis do kraja radnog vremena knjižare Delfi SKC, pa su se Marko i njegovi odani fanovi ,,preselili" ispred Studentskog kulturnog centra gde je šou nastavljen:

,,U ime ekipe koja je učestvovala u stvaranju ,,Napetog šoua", a koja broji više od 50 ljudi, zahvaljujem se svima koji su strpljivo čekali do dođu do svog primerka knjigoalbuma. Budući da su u njemu obrađene teme koje nisu baš šarene i vesele, već uglavnom nemilosrdne, drago mi je što se ispostavilo da se tiču velikog broja ljudi", kazao je Marko nakon punih pet sati potpisivanja prvih primeraka svog novog dela.

Podsećamo da su pored Marka Šelića, autori tekstova u knjizi ,,Napet šou" i reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, „rok-enciklopedija“ Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i bivša koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović.

Od danas, 2. oktobra, muzički deo knjigoalbuma ,,Napet šou" dostupan je i na Deezer muzičkom servisu, s tim što fizičko izdanje koje je integralni deo knjige, sadrži tri bonus pesme.

Od petka, 3. oktobra, knjigoalbum „Napet šou“ moći će da se nabavi i u svim Delfi knjižarama, u Laguninim klubovima čitalaca, kao i na Delfi i Laguna websajtovima.

Ostavi
komentar

Povezano