Domaća scena

17.04.2017.

Hrvatski The Voice iznedrio još jednog mladog pevača
foto: Youtube screenshot
Hrvatski The Voice iznedrio još jednog mladog pevača

Rino Petrović predstavlja singl Putnici

Mladi muzičar i učesnik druge sezone šoua The Voice – Najljepši glas Hrvatske, Rino Petrović, predstavlja nam se svojim novim singlom Putnici za koji je objavio i spot. 
 
Autor pesme je Darko Babić, koji je prepoznao potencijal kod Rina i sa njim započeo saradnju već na debitantskom singlu Samo mi se vrati koji je objavljen sredinom prošle godine. Kao producent novog singla Rina Petrovića potpisuje se Marko Matijević Sekul (Manntra), a u stvaranju su učestvovali Marijan Brkić Brk i Josip Radić.
  
Zanimljiva je priča koja okružuje stvaranje pesme Putnici – singl je dobio svoj gotovo pa finalni izgled, a onda se početkom godine dogodila krađa u muzičkom studiju u Dubravi, pa je stoga i snimak pesme nestao. To je primoralo Rina i ekipu da pesmu snime ponovo, ali sam Petrović otkriva da “ne bi bio ovoliko zadovoljan da je ispalo drugačije”.
 
Za spot, koji je sniman u Zagrebu, zaslužni su Tomislav i Ivana Pović. U spotu se pojavljuju i Lara Demarin i Ana Bustruc, takođe učesnice šoua The Voice – Najljepši glas Hrvatske, a video je već dostupan na njegovom YouTube/VEVO kanalu.
 
Ostavi
komentar

Povezano