Domaća scena

23.12.2019.

Horsman Coyote otkriva album Breathing Fyah
foto: Youtube screenshot
Horsman Coyote otkriva album Breathing Fyah

Domaći reggae-rock

Proslavljen kao frontmen benda Eyesburn, ali uspešan i kao solista, Nemanja Kojić spremio je novi album kao Horseman Coyote. Zvaće se Breathing Fyah, a otkrivene su dve pesme. 
 
Nakon Feel the Land, stigao je još jedan singl Children of the Millenium za koji je urađen i spot. Ovaj album rađen je u saradnji sa studijom Earth Works, a o njemu je Kojot rekao: 
 
"Breathing Fyah je moj petnaesti studijski album. Sadrži šest pesama i šest Dub mixeva snimljenih u Earth Works studiju (Amsterdam). Analogna, vintage produkcija ovog albuma je karakteristična za Earth Works, koji postaje jedan od vodećih studija za Roots Reggae i Dub muziku u Evropi. Muzičari koji su svirali na albumu su veterani holandske, engleske, srpske i francuske reggae scene. Za mix albuma je ovog puta bio zadužen legendarni engleski reggae producent Jah Rej."
 
Nove pesme biće premijerno izvedene 28. decembra u klubu Soul Society na tradicionalnom Kojotovom prednovogodišnjem koncertu. Svirka počinje oko pola jedanaest, a ulaz je 400 dinara.
 
 
Ostavi
komentar