Domaća scena

17.01.2014.

Goblini: "Šta ćeš sad Evropo?" Goblini
foto: Marko Ristić
Goblini: "Šta ćeš sad Evropo?"

Novi spot i najava koncertne promocije

Goblini su pre dva dana predstavili spot za angažovanu numeru „Evropo“, koja se nalazi na njihovom najnovijem albumu „Roba s greškom“!

Momci su izjavili da nije neophodno da se pesma posebno objašnjava. Ona govori o zemlji u kojoj smo nekada živeli, o ljudima i narodima koji su živeli u njoj, a sad imaju svoje države. U toj pesmi se obraćaju Evropi, ali je to nažalost priča o nama.

Spot je urađen od strane novosadske „ID“ produkcije, a za postprodukciju slike zadužen je bio Grujica Grunf Samardžić. Bend je prilikom snimanja spota dobio i od Slovačkog vojvođanskog pozorišta iz Bačkog Petrovca.

Da podsetimo, „Roba s greškom“ je najnoviji, povratnički album Goblina, koji je izdat jesenas za izdavačku kuću LongPlay, a koncertna promocija biće 8. marta u beogradskoj Hali sportova. Frontmen Branko Golubović Golub je rekao da ovaj koncert predstavlja otvaranje jednog novog poglavlja u karijeri Goblina, i da održavanje koncerta baš na ovoj lokaciji ima poseban značaj za njih.

Cena ulaznice za koncert je 1000 dinara, ali ako se odlučite da uz ulaznicu kupite i novi CD „Roba s greškom“, čija je cena 500 dinara, komplet karta+disk dobićete za 1200 dinara!

Vidimo se! Uživajte u novom spotu!

Ostavi
komentar

Povezano