Domaća scena

14.11.2013.

Goblini: Povratnički album i najava velikog koncerta Goblini
foto: Marko Ristić
Goblini: Povratnički album i najava velikog koncerta

Strpljenje se konačno isplatilo!

Juče je prodavnica „Jugotona“ bila krcata novinarima i fanovima, jer su članovi kultnog punk/rock benda Goblini objavili povratnički album „Roba s greškom“ i najavili veliki koncert koji će biti održan 8. marta u Hali sportova u Beogradu!

Album „Roba s greškom“, u izdanju promoterske kuće Long Play, nema mnogo dodirnih tačaka sa poslednjim albumom „Re-kontra“ koji je izašao pre 14 godina, kako kaže basista benda Vlada Kokotović. On smatra da je ovaj album, u muzičkom smislu, mnogo bliži počecima Goblina i kultnom albumu „Istinite priče“ iz 1994. godine, jer na najnovijem albumu ima mnogo rock'n'roll-a i punk-a.

Goblini su takođe najavili i veliki koncert u Hali sportova, koji će biti održan 8. marta sledeće godine, a frontmen Branko Golubović – Golub je izjavio da se veoma raduju koncertu, jer on ujedno predstavlja otvaranje novog poglavlja u karijeri Goblina!

Ulaznice za koncert po ceni od 1000 dinara možete nabaviti preko Eventim-ove prodajne mreže, a kompakt diskove možete kupiti u „Jugotonu“ (Beograd, Nušićeva 27), „Mungosu“ (Novi Sad, Zmaj Jovina 2) i u svakoj bolje snabdevenoj CD prodavnici širom Srbije. Postoji i opcija da u gorepomenutim prodavnicama kupite ulaznicu za koncert i novi CD u paketu, čija cena iznosi 1200 dinara!

Mi jedva čekamo koncert, a vi dok ne nabavite „Robu s greškom“, podsetite se singla „Deca iz komšiluka“ koji je najavio novi album!

 

Ostavi
komentar