Domaća scena

31.10.2013.

Glumica Jelena Gavrilović u gostima kod Jugoslava Pantelića Jelena Gavrilović i Jugoslav Pantelić
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Glumica Jelena Gavrilović u gostima kod Jugoslava Pantelića

Da su naše glumice i sjajne pevačice znamo već decinijama. U prvom novembarskom izdanju emisije Jelen TOP 10 to će dokazati talentovana predstavnica mlađe generacije Jelena Gavrilović koja je u predstavi „Stena i Kotur“ pokazala svoj muzički dar.

Demonstrirala ga je i na sceni Jelen Top 10, a u razgovoru sa voditeljem Jugoslavom Pantelićem objasnila je koliko joj znači muzika sedamdesetih kao i izvođači čije pesme sa lakoćom interpretira na pozorišnoj sceni.  Jelena otkriva mnoštvo zanimljivih detalja iz istorije rokenrola i iz biografija muzičkih velikana koji su i njeni uzori, a u u originalnom izvođenju čućemo neke od najznačajnijih rokenrol pesama.

Drugi gosti u emisiji su beogradski rok sastav Consecration koji svira mešavinu psihodeličnog roka 70-ih i metal muzike karakteristične za bendove s kraja 90-ih i početka 21. veka. Za trinaest godina postojanja objavili su tri studijska albuma. Zanimljivo je da su za drugi album, kako na prostoru bivše Jugoslavije, tako i u svetu dobili sjajne kritike, dok je za treći studijski CD, miks rađen u studiju u Americi. Na sceni Jelen Top 10 izveli su numeru „Luka Čeh“ sa predstojećeg albuma “Univezum zna”.

I ove nedelje pored razgovore sa gostima u studiju, gledaoci će biti u prilici da pogledaju novu top listu  sa aktuelnim spotovima i nastupima domaćih izvođača.

Premijera je u nedelju na prvom programu RTS-a u 00.10 a repriza u sredu u 22:30 na Studiu B.

Ostavi
komentar