Domaća scena

11.06.2014.

Glumačka ekipa iz Montevidea u novom spotu MVP-a Petar Strugar i Bane Lalić
foto: PR Photo
Glumačka ekipa iz Montevidea u novom spotu MVP-a

Premijera 23. juna

Kako saznajemo od frontmena sastava MVP, Baneta Lalića, bend je proteklog vikenda snimio spot za najnoviji singl „Milioni milja“ koji će svoju premijeru imati u ponedeljak 23. juna na regionalnom MTV kanalu. Bane, koji je poznat po tome da svoje spotove uglavnom snima na egzotičnim, morskim lokacijama, ovoga puta se odlučio da snima u Beogradu i to na nekoliko lokacija: na Slaviji i u blizini Brankovog mosta.

Još jedna stvar po kojoj je ovaj bend poznat jesu brojne saradnje sa kolegama koji se često pojavljuju u njihovim spotovima a među kojima su i mnogi poznati glumci i muzičari. Ovoga puta, za spot za pesmu „Milioni milja“, Bane je okupio trenutno najaktuelniju ekipu glumaca poznatu po, sada već kultnim, ulogama u filmu Montevideo. U spotu se pored članova benda MVP i nezaobilaznih lepotica, u interesantnim ulogama pojavljuju i Marko Živić, Andrija Kuzmanović, Petar Strugar i Nenad Heraković.

Režiju spota zajednički potpisuju Bane Lalić i Ivan Dević dok je iza kamere, kao i obično, bio Igor Miljković.

„Milioni milja“ su još jedna najava za novi album sastava MVP koji očekujemo krajem juna i koji izlazi za izdavačku kuću Lampshade Media.

Do izlaska nove pesme i spota uživajte u dobro poznatim hitovima sa prethodnog albuma:

Ostavi
komentar