Domaća scena

25.11.2019.

Frenkie, Kontra, Indigo nas uvode u novi album
foto: Youtube screenshot
Frenkie, Kontra, Indigo nas uvode u novi album

Pogledajte novi spot za Mosh Pit

Uvod u novi album 20/20, koji je već dostupan u pretprodaji, Frenkie, Kontra, Indigo donose u vidu novog singla pod nazivom Mosh Pit. Moćna, dinamična numera savršeno oslikava kombinaciju domaćeg jezika i slenga sa prepoznatljivim američkim bitom i to je upravo ono što nas na novom izdanju očekuje.
 
Frenkie, Kontra, Indigo album su još jednom snimali u Red Bull studiju, ovog puta u sunčanom Los Anđelesu. Tako, trojica momaka zadržali su karakteristike svoje muzike, koje su nesumnjivo upotpunili novim iskustvom i sagledavanjem jednog novog sveta, iz njegovog epicentra.
 
"Mosh Pit predstavlja smjenjivanje energija i veština Kontre i Frenkija, u pratnji masnog i modernog Indigovog bita, koji opet sadrži neke fundamentalne elemente repa, od kojih vam glava sama počne klimati. U spotu smo u svom klasičnom elementu, samo što su lokacije egzotične (Kalifornija i Nevada) i, naravno, imamo jedan Kadilak kako i dolikuje na tim mestima“, objašnjavaju FKI i dodaju:
 
20/20 je jedan album pun energije uz koji se možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće jer je pun poruka i fazona koje vam možda promaknu prvi put, pa morate da njih da se vratite. Do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do poslednje trake. Bićemo iskreni – jedva čekamo da čujemo reakcije!“
 
Novo izdanje stiže tačno dve godine nakon albuma Egzil koji su snimali 2017. godine u Japanu.
 
Ostavi
komentar

Povezano