Domaća scena

17.09.2018.

Frenkie i Sajsi napravili pesmu za klub
foto: universalmusic.rs
Frenkie i Sajsi napravili pesmu za klub

Duet bosanske i srpske zvezde

Trenutno najpopularniji bosanski reper Frenkie i jedna od najvažnijih dama srpskog repa Sajsi MC, objavili su spot za zajednički singl Svi u produkciji bosanskog producenta Indiga. Frenkie i Sajsi su ove godine provodili dosta vremena zajedno za vreme rada na projektu Red Bull RapLika, gde je Sajsi MC bila sudija i voditeljka.
 
Frenkie i ja smo u bližem kontaktu već neko vreme preko Red Bull RapLike i vremenom smo skapirali da pored toga što smo generacija, mi muziku i rep u srži doživljavamo na gotovo isti način. O saradnji pričamo već neko vreme, a kada je Indigo poslao genijalnu matricu oboje smo tekst praktično iz prve napisali. Moja publika zna da baš retko sarađujem sa reperima pa će im i biti jasno koliko je ova saradnja posebna i koliki je Frenkie car!“ - rekla je Sajsi MC o saradnji na numeri Svi.
  
O saradnji sa Sajsi je i Frenkie slično prokomentarisao sa: “Sajsi je carica i sa njom je bilo baš prijatno sarađivati! Pored toga što je veliki profesionalac, mi imamo baš sličan ukus kada je muzika u pitanju. Ideju da zajedno nešto snimimo se dugo kuva i sada se konačno sve poklopilo i ostvarilo. Pesma je klupska i nadam se da će pumpati u klubovima po celom Balkanu!“.
 
 
Ostavi
komentar