Domaća scena

08.08.2013.

Eyesburn i Coyote ove nedelje kod Jugoslava Pantelića Eyesburn u emisiji Jelen TOP 10
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Eyesburn i Coyote ove nedelje kod Jugoslava Pantelića

Jelen TOP 10

Jugoslav Pantelić će ove nedelje u emisiji Jelen TOP 10 ugostiti momke iz najpoznatijeg i najaktivnijeg domaćeg reggae / crossover sastava – Eyesburn!
 
Podsećamo da su se Eyesburn nedavno, nakon duže pauze u radu, ponovo okupili na ogromnu radost velikog broja fanova a njihov povratak je obeležen i izlaskom novog albuma pod nazivom „Reality Check“.
 
Harizmatični lider benda Nemanja Kojić – Hornsman Coyote i ekipa su tokom skoro petnaest godina na sceni stvorili prepoznatljivi zvuk kombinujući žestoke gitarske rifove i reggae ritmove, koji ovaj bend ujedno izdvaja od drugih. U razgovoru sa Jugoslavom, „zaštitnici istine i ljudskih prava“, kako sebe nazivaju, u jednoj od pesama na novom albumu, govoriće o svom melodičnom energičnom eksperimentu, kao rezultatu autorskog sazrevanja ekipe.
 
 „Prošlo je mesec dana kako je album izašao ispod prese, imali smo koncerte i znamo kako ljudi reaguju, pesme se vrte po medijima i netu, ali ja stvarno mrzim reč fan, to su prijatelji, svi sa kojima se razumemo, koje smo dodirnuli svojim zvukom…“, kaže Kojot, koji će sa momcima iz benda na bini studia izvesti dve numere, “Frontline” i “Suddenfall”
 
I u ovoj emisiji, pored zanimljivih razgovora, gledaoci će moći da uživaju u obilju dobre muzike i proprate aktuelna dešavanja na domaćoj rokenrol sceni. 
 
Proverite koje će pesme ući na listu kao noviteti i da li je sastav Svi na pod! i dalje na prvom mestu Jelen TOP 10 liste! Premijera je u nedelju 11. avgusta na prvom programu RTS-a od 00:05 a repriza u sredu, 14. avgusta na Studiu B u 21h.
 
(Intervju sa Coyotom za MjuzNews možete pročitati klikom OVDE)
 
Ostavi
komentar