Domaća scena

27.11.2023.

Emma & Jimmy su "Pod senkom oblaka"
Emma & Jimmy su "Pod senkom oblaka"

Ovog petka u Domu omladine

Emma iz benda KOIKOI i Jimmy iz sastava Turbo Trans Turisti su prvu pesmu objavili 2020. godine, a vreme između ispunili radom na drugim projektima.

Kako iz Pop depresije navode, njihova nova saradnja na pesmi "Pod senkom oblaka" je "hit, ekološki bunt, himna, nepristajanje na život kakav nam se nameće i poziv na reakciju".

"Moram da priznam da je pesma nastala pre nekoliko godina kada sam bila u određenom stanju krize identiteta i u glavi mi se dešavao popriličan haos. Zapisana je u nekom toku misli i tako poprimila mantrični prizvuk, a onda smo Nikola i ja nalepili muziku na nju. Ostavljam drugima da je protumače i shvate onako kako osećaju," kaže Ema.
 
Video je režirala i montirala Bojana Janjić, pesmu je snimio, miksovao i uradio master Petar Rudić u Studiju Destilerija.
 
Prvi nastup tandema Emma & Jimmy, koji će za tu priliku na bini biti pojačan Olstar ekipom muzičara (KOIKOI, proto tip, Turbo Trans Turisti...), desiće se u petak 1. decembra u okviru festivala Zumovanje u Domu omladine Beograda. Pored njih u čast rođendana RadioAparata nastupiće i Bad Daughter, Dina Jashari i Bohemija.

 

Ostavi
komentar

Povezano