Domaća scena

03.12.2013.

Eldorado: Koncert koji se ne zaboravlja Milutin Petrović, Eldorado
foto: Longplay PR Photo
Eldorado: Koncert koji se ne zaboravlja

Momci nas podsetili šta je pravi rock'n'roll

Supergrupa Eldorado je u subotu, 30. novembra, održao fantastičan koncert u Domu omladine Beograd. Sala „Amerikana“ je bila puna stare beogradske publike koja voli kvalitetan rocj zvuk!

Koncert je otvoren numerom „Puž“, singlom koji je najavio njihov debitantski album, a momci su odsvirali i ostale pesme sa prvenca. Čuli smo i obradu Bowie-eve „Heroes“, zatim „Rock and Roll“ Led Zeppelin-a, „When Your Dream Lovers Die“ Townes-a Van Zandt-a, a najbučniju rekaciju publike je izazvala nova verzija Milutinove pesme iz osamdesetih „Kiza rok“! Sastav je predstavio i neke od pesama koje će se naći na novom albumu, koji je uveliko u pripremi, a momci su pozvani na bis, izvevši opet „Fuksa muzika“!

Predgrupa je bio bend Ventolin, o kome smo već pisali, a svaki posetilac je uz kupljenu kartu dobio i numerisani primerak novog albuma, potpisan od strane svih članova Eldorada!

Sve u svemu, veče koje nikada nećemo zaboraviti, i s nestpljenjem čekamo novi nastup ovih ljudi koji neke od nas podsećaju, a neke uče šta je pravi rock'n'roll!

CD je dobila Ivana Aranđelović.

Srećno!

 

Ostavi
komentar

Povezano