Domaća scena

04.12.2013.

E-Play 8.12. u Mikseru promovišu novi album E-Play
foto: PR Photo
E-Play 8.12. u Mikseru promovišu novi album

Akustični drum and bass ovog puta!

U nedelju, 8. decembra, sastav E Play će u Mikser House-u održati koncert kojim će promovisati svoj novi album naziva „Obični ljudi“, čiji je izlazak zakazan istog dana!

Četvrti po redu album sastava koji traje preko deset godina, urađen je u akustičnom drum and bass fazonu, ali se na albumu mogu čuti i drugi žanrovi, kako oni na koje smo navikli od E Play-a, tako i oni koje nismo očekivali – jazz! To se može čuti u numeri „Iluzija“, koja je urađena u saradnji sa Matijom Dedićem, a mi bismo izdvojili još i „Hiljadu ljudi“, singl koji je najavio album, kao i „Divan dan“, pesmu koja se dopala velikom broju ljudi!

Ipak, najbolje je preslušati ceo album, koji ćete dobiti po ceni od 500 dinara na ulasku u Mikser House, koji ujedno predstavlja i kartu za ovaj promotivni koncert!

Majine unikatne bas deonice, novi ritmovi bubnjara Truta, zaogrnuti melodijama gitare Danila Nikodinovskog su više nego dovoljan razlog da dođete u nedelju u Mikser House, čujete ih uživo i uzmete sebi zaista sjajan album!

Da pročitate intervju sa Majom kliknite OVDE.

Vidimo se!

Ostavi
komentar