Domaća scena

04.10.2013.

Dža ili Bu otvaraju novu sezonu festivala Vračar Rocks Dža ili Bu
foto: PR Photo
Dža ili Bu otvaraju novu sezonu festivala Vračar Rocks

Petak, 11. oktobar, Božidarac

Na našu veliku radost, sa hladim danima počinje sezona svirki i koncerata pa se tako na scenu vraća i Vračar Rocks festival koji će nakon letnje pauze ponovo pokrenuti motore u petak, 11. oktobra.

Čast da otvori novu sezonu ima beogradski bend Dža ili Bu koji će ovom prilikom promovisati svoj novi album “Kukovo leto”.

Bend je od prošle godine pojačan gitaristom Vladanom Vasiljevićem - Vasketom, ali i novim basistom, Vukom Pavlovićem, nekadašnjim članom grupe Gangbangers. U osveženoj postavi Dža ili Bu uživo zvuče čvršće nego ikad, što može da potvrdi širok auditorijum koji je tokom prethodnih godinu dana bio u prilici da ih vidi na više od 50 koncerata održanih širom regiona.

Šesto studijsko izdanje grupe Dža ili Bu ,,Kukovo leto”  snimljeno je u studiju Fabrika pod producentskom palicom čuvenog Theodor-a Yanni-a, a objavljeno je za PGP RTS.

Pred koncertnu promociju albuma ,,Kukovo leto” u Božidarcu, Dža ili Bu su plasirali spot za singl ,,Gole istine” koji je prethodnog vikenda premijerno prikazan u okviru emisije Jelen top 10.

Pored Dža ili Bu, na prvom u nizu koncerata u okviru Vračar Rocks festivala 11. oktobra, nastupiće i sve popularniji Hype! i žestoki Miki Pirs. 

Ostavi
komentar