Domaća scena

09.11.2014.

Dvostruka MTV premijera Ida Prester
foto: Sa snimanja spota za "Najbolji život"
Dvostruka MTV premijera

Lollobrigida i Sajsi MC & BKO predstavljaju nove spotove

U ponedeljak, 10. novembra, na regionalnom MTV kanalu nas očekuje dvostruka MTV premijera. Tačno od 20h publika će prvi put moći da vidi dva nova video spota: “Najbolji život” sastava Lollobrigida i “Pokvarenica” Sajsi MC & BKO.

Spot za pesmu “Najbolji život” sniman je u Beogradu, a režirala ga je nagrađivana splitska rediteljka Marcella Zanki. Priča prati svakodnevnu rutinu Ide Prester, kroz različite situacije na stvarnim lokacijama iz njenog privatnog života - od buđenja, brige o bebi, pripremanja kašice, kupovine na pijaci, vožnje gradom, do svirke s bendom na krovu zgrade u kojoj živi.

“Nekada sami ne znamo šta ćemo sa životom u svetu gde sve što volimo/pružamo više nije na ceni. Često smo zbunjeni i pogubljeni. Ali hej - ovo je najbolji život koji imam i koji ti dajem. Ako ti je dovoljan, budi pored mene i uživaćemo zajedno.” - prenosi Ida poruku pesme.

Pesma “Najbolji život” će se naći na novom albumu benda Lollobrigida, čije izdanje očekujemo krajem godine.

Drugi video koji premijerno možete da u ponedeljak pogledate na MTV kanalu je za pesmu „Pokvarenica“ koju izvode Sajsi MC & BKO. Nakon spotova „Antifa Kučke“, „Gledaj“ i „Ti si moj“, na red je došla i „Pokvarenica“ sa istoimenog EP-a koji je nedavno izasao za izdavačku kuću Lampshade media.

INTERVJU SA SAJSI MC PROČITAJTE KLIKOM OVDE.

Sajsi MC & BKO nastupiće u novogodišnjoj noći u Mikser Houseu, a pre toga pogledajte njihov novi spot u novom izdanju MTV Premijere u ponedeljak u 20h i  saznajte ko su i šta rade pokvarenice u noćnom provodu!

Ostavi
komentar

Povezano