Domaća scena

18.12.2014.

Dva domaća benda ovih dana u KC Grad On Tour
foto: PR Photo
Dva domaća benda ovih dana u KC Grad

Dođite da čujete On Tour i Svemirce

U četvrtak 18. i u subotu 20. decembra u Kc Grad publici će se predstaviti dva domaća benda: On Tour, koji nam predstavljaju novi album i jedan potpuno novi bend Svemirci!

On Tour. Ekipica. To je pravi izraz koji bi trebalo da predstavlja brojčano manju ekipu. Takođe, izraz govori o pojačanoj bliskosti između članova... ekipe. Da, dakle, ekipica se godinama, kroz razna burna, krizna i mirna vremena, vuče, kikoće, svira, razvlači, juri, bori se za opstanak, sopstveni pa i opšti. Kao u nekom razdrndanom kabrioletu, provučeni kroz filter filma sedamdesetih, piče od mesta do mesta, od dima do dima, od albuma do albuma.

On Tour izlazi na crtu novoj godini sa novim singlom „Who Do You Love“, i sa drugim, za njihove fanove dugoočekivanim albumom. Karte u pretprodaji koštaju 300 rsd, na dan koncerta 400 rsd.

Band Svemirci je nastao u toku prošlih pola godine sastajući se na jam session-ima. Posle par sešna postava se ustalila u sastavu Vlaca, gitara (Neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, Lira Vega, Minilinija, Ex-Robot), Rade, bubanj (Popecitelji, Vauvalak), Demir, bas (ex-Multietnicka atrakcija) i Sana, vokal (Xanax, grupa Beograd). Band je ustanovio formu jam session-a za izvođenje nastupa sa uticajima funk-a, blues-a, rave rock-a, afro beat-a, eksperimentalne muzike...

Cena karte je 300 rsd.

Vidimo se!

Ostavi
komentar