Domaća scena

01.11.2013.

Dupla MTV Premijera: E-Play i Frau Casio E-Play
foto: MTV PR Photo
Dupla MTV Premijera: E-Play i Frau Casio

S nestrpljenjem čekamo ponodeljak (4.11.)

Četvrtog novembra, u ponedeljak, na MTV-u će u 20 časova biti premijerno prikazani novi spotovi sastava E- Play„Divan dan“ i Frau Casio, iza koje se krije dobro nam poznata Ida Prester, koja će nam se predstaviti singlom „Mlada“!

E-Play je spot snimio u Kragujevcu, u nekadašnjoj fabrici oružja (posetioci Arsenal festa znaju o čemu se radi), i ovo je prvi put da su sarađivali sa Raletom Petrovićem, koji je bio za kamerom, dok montažu potpisuje Anika Tesla. „Divan dan“ je pesma koja im je jako draga, kako kaže Maja Cvetković, a ujedno je i singl koji najavljuje novi album ovog sastava pod nazivom „Obični ljudi“, čija će promocija biti 8. decembra u Mikser House-u!

Ida Prester, koju svi znamo kao frontgirl benda Lollobrigida, ovoga puta se predstavlja malo drugačijim projektom! Frau Casio je, kako je izjavila Ida, zla seka Lollobrigide, jedan mračniji dance projekat koji nas vodi u tamu disko kluba i rave atmosferu! Kada je „Mlada“ u pitanju, spot koji ćemo premijerno videti u ponedeljak, na poziciji reditelja se po prvi put pojavljuje Marcella Zanki, a snimanje je povereno Damjanu Radovanoviću. Promocija spota biće organizovana u KC Gradu 6. novembra, kao deo programa „Sredom u 9“, gde će nam Frau i ekipa ( Jovan Vesić na sempleru i Nemanja Aćimović na elektornoskom bubnju) prirediti sjajan nastup!

Uživajte!  

Ostavi
komentar

Povezano