Domaća scena

27.06.2016.

Dupla MTV premijera! SevdahBABY & Djixx cover singla
foto: PR photo
Dupla MTV premijera!

Večeras permijerno dva dueta

Večeras od 20h na MTV kanalu čeka nas premijera SevdahBABY & Djixx spota za pesmu Karta kao i spot Marka Mandića za pesmu Instagram koju je radio u društvu Wikluh Sky-a.

Posle nedavno objavljenog spota za pesmu Zaboravi sve, SevdahBABY & Djixx ne prave predah, već imaju novi singl koji preti da postane zarazni letnji hit. Pesma Karta, urađena je u saradnji sa studentima Fakulteta dramskih umetnosti u okviru projekta “Moj glas, moje oružje”. Projekat ima za cilj produkciju muzičkog albuma koji će predstavljati odraz mišljenja, stavova i osećanja mladih. Muziku i aranžman potpisuje Milan Stanković  iz SevdahBABY, a glavni vokal je Đurđina Radić Djixx. Singl će od 27. juna biti dostupan na svim digitalnim platformama za slušanje i kupovinu muzike, u izdanju kuća Galama! i Lampshade Media.

Mladi Marko Mandić, koji se muzikom bavi još od osnovne škole, je ovaj put udružio snage sa Wikluh Sky-em i zajedno nam donose novu pesmu Instagram.

“Veoma sam srećan što posle tri godine mogu sa sigurnošću da kažem da album izlazi. Jako mi je drago što je prvi singl, koji će  predstavljati album, saradnja sa čovekom koga neizmerno  poštujem”, poručio je Marko. Na albumu će gostovati popularni reper i autor Sky Wikluh, kao i najpopularniji reper iz Hrvatske, Fil Tilen, i biće novo izdanje Lampshade Media.

Ostavi
komentar