Domaća scena

28.02.2020.

Drugi singl tam izdaje uz pomoć UMG Serbia
foto: Youtube screenshot
Drugi singl tam izdaje uz pomoć UMG Serbia

Novo od Zicer Inc.

Tamara Popović tam je dvadesetčetvorogodišnja kantautorka čiji je prvi singl kako treba pobrao više nego afirmativne komentare publike. Njena muziku opisuju izrazima underground pop, premda novo izadanje distribuira Universal Music Serbia
 
Ideja za pesmu na holdu došla je od samog tog izraza koji je u datom trenutku savršeno opisivao situaciju čekanja u kojoj sam se nalazila. Iako je mnogi doživljavaju tužnom zbog nekih delova teksta, ja je doživljavam više kao pesmu atmosfere, a tu situaciju kao zanimljivu i inspirativnu radije nego tužnu“, kaže o svom novom singlu tam.
 
tam ostaje privržena pravcu prvog singla koji je predstavila – pravi pop zvuk upotpunjen je R&B i trap elementima, a na sve se nadovezuje njena otvorenost i emocija predstavljena u ličnom tekstu pesme. U produkciju i master još jednom se uključuju njeni saradnici iz sastava Zicer Inc.
 
Prvi put sam napisala pesmu tako što se cela razvila od naziva. Jedno jutro smo se Nihil i ja vozili kući sa žurke i neplanirano odlučili da radimo pesmu i tako je nastao bit. Kasnije sam završila ceo tekst i vokalne linije, a Summer Deaths je uradio svoju magiju miksa i mastera“, ističe tam i dodaje.
 
"na holdu je pesma koja najbolje opisuje gde trenutno želim da budem muzički i gde se najbolje osećam. Mislim da smo sve troje uživali u stvaranju i da nikada lakše nismo završili neki projekat."
 
Ostavi
komentar

Povezano