Domaća scena

26.06.2013.

Druga Vračar Rocks Summer JAM svirka na Shlepu 28.6. Repetitor
foto: Luka Knežević Strika
Druga Vračar Rocks Summer JAM svirka na Shlepu 28.6.

Repetitor, Straight Mickey i Čistilište

U petak, 28. juna od 22h, Vračar Rocks organizuje svoju drugu Summer Jam! zabavu na novootvorenom klubu Shlep koji se nalazi u neposrednoj blizini Brankovog mosta sa novobeogradske strane. Ovog petka na Shlepu će nastupiti sam vrh nove beogradske gitarske scene - Repetitor, Straight Mickey & The Boys i Čistilište.

Nakon prvog zajedničkog nastupa i razvaljivanja BIGZ Scene u maju, Repetitor i Straight Mickey and the Boyz spremni su da svoju energiju prenesu na obalu Save i da je podele sa publikom pod otvorenim nebom. Repetitor promoviše svoj drugi album "Dobrodošli na okean", dok Straight Mickey trenutno producira svoje prve studijske snimke, i bez kojih su uspeli da izrastu u bend priznat od strane kritičara i prirastu za srce ljubiteljima rokačine. Oba benda su u proteklih nekoliko meseci izuzetno koncertno aktivna kako u Srbiji tako i širom regiona.

Veče iživljavanja na bubnjevima, masnih, teških rifova i pulsirajućih bas linija, na brodu Shlep , u petak 28.juna uz podršku benda Čistilište koji će svirkom otvoriti koncert.  A za dobro zagrevanje i zabavu po završetku svirke pobrinuće se DJ ekipa R'n'R Evakuacija!

Vidimo se!

 

Ostavi
komentar

Povezano