Domaća scena

24.05.2022.

Draga predstavlja debi album
Draga predstavlja debi album

"Keep On Walking"

Pop depresija predstavlja prvi album Drage, gospel-bluz kolekciju od 11 pesama naslovljenu Keep On Walking. Prvi singl sa albuma je "Put Those Walls Down" za koji je spot režirala talentovana Neda Mojsilović

"Muziku sam dugo čuvala u sebi. Često sam na postojeće melodije smišljala svoje, ali nisam bila otvoreno dete tako da je to dugo čučalo u meni. Ne čitam note. Osećam melodije i reči za iste dođu same. Muziku živim kao nešto sasvim lično i prirodno. Svaki šum ima svoj ritam i po tom ritmu ja gradim svoje melodije i svetove," objašnjava Draga.

Album će promociju imati u Kulturnom centru GRAD 26. maja sa početkom u 20h. Specijalni gosti će biti Merry Gospel Choir. 

"Cela priča ovog albuma je oslobađanje, puštanje, strpljenje, razumevanje i prepuštanje pričama koje su oduvek u meni i za koje mi je trebalo hrabrosti da ih pustim da zažive kako žele, kroz tekst i melodiju. Konačno. Album je prolazio kroz mnoge faze, ali možda sam najviše zahvalna na tome što je izašao onako kako je želeo - u svom ritnu i u svoje vreme. Bluz ne žuri, samo priča iskrene životne priče. Tako je i sa ovim mojim prvencem. Nije moglo da bude drugačije. Sada je vreme," objašnjava Draga.

 

Ostavi
komentar