Domaća scena

22.07.2019.

Doza optimizma crnogorskog benda Parampaščad
foto: Youtube screenshot
Doza optimizma crnogorskog benda Parampaščad

Dan kad biće sve u redu

Jedan od aktivnijih crnogorskih rok bendova, Parampaščad iz Spuža, objavio je svoj novi singl Dan kad biće sve u redu za beogradsku izdavačku kuću Lampshade Media za koju će objaviti i debi album.

Novi singl je prvi put ispraćen i video spotom. Sniman je u njihovim krajevima i odiše dozom crnogorskog humora. 
 
Crnogorska publika je upoznata sa radom Parampaščadi, a članovi benda su izjavili da im posebno zadovljstvo čini to što će “svoju muziku proširiti i na bratsko tržište Srbije”.
 
"Jako smo zadovoljni spotom koji je nedavno objavljen, a vidim da su i reakcije gledalaca takođe pozitivne. Nastojaćemo da u narednom periodu nastavimo s dobrim radom tako da su u pripremi i nove ekranizacije, i siguran sam da ni narednog puta nećemo izneveriti našu publiku, koju jako cenimo i bez koje sve ovo ne bi imalo nikakvog smisla" - izjavio je ovom prilikom Momčilo, basista benda Parampaščad.
 
Iako su svoj novi singl još ranije koncertno predstavili publici, prva prilika za publiku u Crnoj Gori da čuje ovu pesmu uživo nakon objavljivanja biće 28. jula na novom Montenegro Beer Festu koji se ove godine po prvi put održava na Cetinju. 
 
Ostavi
komentar

Povezano