Domaća scena

20.12.2012.

"Dodirni video" večeras (21.12.) u DOB-u Vizuelno Igralište
foto: Kišobran PR
"Dodirni video" večeras (21.12.) u DOB-u

Kišobran slavi četvrti rođendan!

Ukoliko još niste čuli za njih, Kišobran je udruženje inicijalno nastalo sa ciljem da se promoviše, širi i podrži nezavisna domaća muzička scena - ali nije ostalo na tome.

Kišobran danas čini dobro uigran tim mladih ljudi koji daju sve od sebe da se pomogne afirmacija umetnika iz oblasti ne samo muzike već i fotografije, video umetnosti, slikarstva, pesništva i alternativne kulture u celosti. Koliko su uspešni jasno govori činjenica da su za poslednje dve godine osmslili i realizovali preko 200 događaja! Apsolutno impresivno. A ovih dana slave i četiri godine rada a cela ova nedelja posvećena je raznim slavljeničkim događajima.

Večeras - četvrtak 21.12. rezervisan je za četiri interaktivne vizuelne instalacije pod nazivom "Dodirni Video" koje će biti aktivne od 17 do 20h. Kišobran vas poziva da dođete u Hol Doma Omladine i pridružite nam se a ovom prilikom možete porazgovarati sa VJ-evima i naravno - dodirnuti video!

Sve instalacije su rezultat rada Vizuelnog Igrališta koje je do sada iznedrilo desetak aktivnih VJ-eva. 

Čim se pogase instalacije, negde oko 20h, proslava se seli u Ventil gde od 21h kreće Zaokret i to sa posebnom temom u vezi sa jednim gradom na Atlantiku, a ako želite da vidite tačno o čemu se radi moraćete da dođete.

Ulaz na sve događaje u okviru rođendanskog slavlja je besplatan.

Srećan rođendan Kišbranci!

 

Ostavi
komentar

Povezano