Domaća scena

02.11.2020.

Dino Merlin napravio hit kakav nije Godina-maaa
foto: Youtube screenshot
Dino Merlin napravio hit kakav nije Godina-maaa

Veteran trenduje danima

Edin Dervišhalidović, poznat kao Dino Merlin, jedan je od najuspešnijih muzičara našeg regiona. Dolazi iz Bosne i tokom svojih 58 godina napravio je brojne hitove od kojih se duet sa Ivanom Banfić posebno izdvaja. Pored toga, jedan od najsvetlijih trenutaka karijere upravo živi. Izašao je spot za pesmu Mi i komentari su bolji nego što je verovatno iko očekivao! 
 
Ovo je prvi singl s nadolazećeg, dvanaestog albuma. Sniman je u Porto Montenegru, a u realizaciji spota učestvovali su brojni umetnici predvođeni Kuklom iz Slovenije. Ova mlada dama poznata vam je možda jer je i sama izvođač, ali i kao rediteljka najpopularnijih spotova za Senidu.  
 
“Pjesma je puna života, optimizma, nade i vjere u bolje sutra. Mi najavljuje novo vrijeme, vrijeme u kojem više nego ikad trebamo biti Mi jer samo tako možemo prevladati nedaće koje život postavlja pred nas”, kaže Dino Merlin.
 
Muziku za tekst pjesme zajednički potpisuju Dino Merlin i Mahir Beathouse, dok su aranžman radili Ozan Bayraşa i Adis Sirbubalo. Na videospotu uz već pomenutu rediteljku, učestvovala je snimateljska ekipa na čelu s direktorom fotografije Lazarom Bogdanovićem iz Beograda, kao i plesna grupa predvođena koreografkinjom Helenom Janjušević iz Zagreba, a sve u produkciji Magaze iz Sarajeva i Porto Montenegra.
 
Dino poručuje kako u ovim teškim vremenima ne smemo gubiti optimizam, veru i nadu, već pokazati jedni drugima, a napre sami sebi, da iz svega ovoga možemo izaći bolji i plemenitiji. 
 
Ostavi
komentar

Povezano