Domaća scena

18.01.2014.

Demo Masters 8 u nedelju 19.1. u DOB-u Dom Omladine Beograd
foto: PR Photo
Demo Masters 8 u nedelju 19.1. u DOB-u

Nastavljamo posle praznične pauze!

Osma runda najpopularnijeg i najdugovečnijeg takmičenja neafirmisanih rocj bendova, Demo Masters-a, održaće se u nedelju, 19. januara, u Domu omladine Beograda!

Bendovi koji će se ovoga puta takmičiti su: Kora (metal) iz Beograda, No I Pay (hardcore) iz Obrenovca, Limbo (metal) iz Niša, Mimo protokola (rock) iz Beograda, Ubrzo potom (rock) iz Užica i The Cockblockers (rock) iz Kragujevca. Autorski bend Hrabri krojač nastupiće kao specijalni gost u revijalnom delu.

Pored standardnih članova žirija (Vladimir Janković Džet, Olga Kepčija, Stevan Gojkov, Galeb Nikčević i predstavnik portala „Time Machine Music“), ovonedeljni gostujući sudija je Vlada Kokotović iz sastava Goblini.

Kao što već znate, dalje prolaze tri benda – dva po odluci žirija, jedan po odluci publike, koji će se takmičiti u finalu koje je predviđeno za maj.

Takođe vas podsećamo da su prijave za Demo Masters i dalje otvorene, pa ako imate svoj bend, pošaljite na mail demo.masters@hotmail.com naziv benda, mesto iz koga dolazite, žanr koji svirate, konatkt telefon, kao i autentični audio/video snimak.

Vidimo se u DOB-u, nedelja, 19. januar, od 20 časova! Cena ulaznice je 100 dinara.

Pregled bendova koji su se plasirali u finale:

Demo Masters 1Salvation zero, Enormna blajsna i Kasirke

Demo Masters 2Vrane kamene, Yox i Orest

Demo Masters 3Convoy, Bulevar vodenih mozaika i Crveni Storno

Demo Masters 4Besne gliste, Regulator i Case Remnant

Demo Masters 5Front, Loud i Microwave

Demo Masters 6Shuffle, Iznebuh i Quarterbuzz

Demo Masters 7Miraz, Lavlja gandža i Insane

Ostavi
komentar