Domaća scena

03.12.2013.

Demo Masters 3 u DOB-u 4. decembra Bulevar Vodenih Mozaika
foto: PR Photo (FB)
Demo Masters 3 u DOB-u 4. decembra

Nastavlja se rock „masteriranje“!

U sredu, 4. decembra, u Domu omladine Beograda održaće se treći po redu koncert serijala Demo Masters, najpopularnijeg i najdugovečnijeg takmičenja neafirmisanih rock grupa u zemlji!

Na predstojećem koncertu nastupiće bendovi Erkondišn (punk rock, Aranđelovac), The Convoy (blues/blues rock/rock, Šabac), Bulevar vodenih mozaika (crni talas, Beograd), No Regrets (alternative rock, Beograd), Silent Act (heavy rock/modern metal, Beograd), Crveni storno (alternative rock, Beograd) i Fat Dragon (heavy/trash metal, Beograd).

U revijalnom delu, nastupiće simphonic metal tribute bend Aphelion, koji postoji od 2010. godine. Bend, sa glavnim vokalom Irenom Ajruloski, priprema debitanstski album, a sredinom marta ove godine su izbacili singl-najavu „Rush Of Madness“.

Ovonedeljni gostujući član žirija je Nenad Pejović, gitarsita sastava Kanda, Kodža i Nebojša, a pored njega tu su i Vladimir Janković Džet, Olga Kepčija, Stevan Gojkov, Galeb Nikačević i predstavnik portala Time Machine Music.

Da podsetimo, na Demo Masters 1 takmičenje su prošli Salvation Zero, Enormna blajsna i Kasirke, a na Demo Masters 2 Vrane kamene, Yox i Orest. Finale takmičenja će se održati u maju, a vi se i dalje možete prijaviti na demo.masters@hotmail.com, a u prijavi treba navesti ime benda, mesto iz kog dolazite, muzički žanr koji svirate, kontakt telefon i audio / video snimak.

Koncert u Klubu DOB-a počinje u 20 časova, a ulaz je 100 dinara!

 

Vidimo se!   

Ostavi
komentar