Domaća scena

15.12.2014.

Dejan Milićević izbacio novo izdanje Dejan Milićević
foto: PR Photo
Dejan Milićević izbacio novo izdanje

Retro zvuk u modernom ruhu

DJ Dejan Milićević, jedan od zaštitnih znakova naše elektronske scene, posle saradnje sa čuvenim DJ Rushom, izbacio je novo izdanje na svom labelu Tit Zero Recordings.

Nakon zapaženog početka sa izdanjem na kojem se pojavljuje slavni Rush, poznat po izuzetno jakoj bas liniji u svojim setovima, Milićević je ovog puta radio sa mladim beogradskim producentom John Jogurtom. Izbacili su dve numere From Utterly Simple i More Sophisticated, koje obiluju sirovom energijom, a mogu se delimično preslušati na Beatport-u. (klik OVDE).

„Saradnja sa DJ Rushom je prošla veoma zapaženo i veoma sam srećan što se tako veliko ime pojavilo na labelu. Ovog puta sam radio sa mladom beogradskom DJ nadom i u ove dve trake preovladavaju retro zvuci, ali i nekim novim aranžmanima. Ideja nam je bila da podsetimo na neki stari fazon, koji je doduše još uvek aktuelan, ali u modernoj produkciji. Nadam se da će se svideti publici“, kaže Milićević i najavljuje da će i na narednim izdanjima sarađivati sa poznatim imena sa svetske, regionalne i domaće scene.

 

Ostavi
komentar