Domaća scena

27.09.2013.

Dejan Cukić u ovonedeljnom izdanju emisije Jelen TOP 10 Dejan Cukić i Jugoslav Pantelić
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Dejan Cukić u ovonedeljnom izdanju emisije Jelen TOP 10

Premijera u nedelju 29.9.

Gost nove emisije Jelen Top 10 biće muzičar i novinar Dejan Cukić. Jedan od povoda za gostovanje je novi spot za pesmu “Prava Ljubav”, kojim Cukić sa svojim bendom Spori ritam najavljuje predstojeću kompilaciju hitova „Priče o ljubavi”. Kroz razgovor sa Jugoslavom Pantelićem, poznati muzičar prisetiće se svojih početaka u grupama „Bulevar“ i „Bajaga i Instruktori“, nastupa na ovogodišnjem Beer Festu, kao i nedavnog koncerta „Dan D“, posvećenog kolegi Milanu Delčiću Delči, na kom se našao u ulozi voditelja, ali i izvođača. Saznaćete i šta je Cukić rekao o radu na novom spotu, novim pesmama i kompilaciji kojom će obeležiti dvadeset pet godina rada na muzičkoj sceni.

I drugi ovonedeljni gosti grupa Dža ili bu“, u emisiju dolaze povodom izlaska novog spota za pesmu „Gole istine“. Bend „Dža ili bu“ objavio je nedavno dugo očekivani album „Kukovo leto“, a kako sami članovi benda napominju, njihov novi, šesti studijski album najviše muzički podseća na „Strašni Sud“ iz 1996. godine. Izdavanju albuma krajem prošle godine prethodila je online kompilacija najvećih hitova „Dobre stvari“, a bend je tokom prošle godine obeležio i 25 godina postojanja turnejom koja je obuhvatila preko 40 gradova širom regiona. Ta turneja se nastavila i tokom ovog leta učešćem na mnogobrojnim festivalima. Utiske sa nedavnih svirki ali i planove za predstojeće podeliće frontmen benda Nebojša Simeunović Sabljar kroz razgovor u studiju.

Kao i svake nedelje, tu je i nova Jelen Top 10 lista, pa pogledajte kako su se ove nedelje plasirali aktuelni hitovi domaće rok scene. 

Ostavi
komentar