Domaća scena

26.07.2016.

Debitantski singl Rina Petrovića Rino Petrović
foto: Igor Ivanović
Debitantski singl Rina Petrovića

Još jedan glas hrvatskog The Voice

Rino Petrović, učesnik druge sezone The Voice – Najlepši glas Hrvatske, predstavio je svoj prvi singl Samo mi se vrati. Rino se bavi muzikom od detinjstva  a počeo je svirati klavir na nagovor majke koja mu je rekla da devojke vole momke koji umeju da pevaju i sviraju neki instrument.

Bio je član više bendova, i osvojio je više muzičkih nagrada, ali široj publici postaje poznat tokom učestvovanja u muzičkom takmičenju The Voice. Uspeo je da se plasira do prvih live emisija, ali je tokom samog takmičenja je promenio dva tima. Prvo je bio deo tima Jacquesa Houdeka, a nakon ispadanja, preuzeo ga je mentor Tony Cetinski. Iako se nije plasirao do finala, nastavio je da se bavi muzikom i posle takmičenja. Njegov talenat je prepoznao i kompozitor Darko Bakić, koji potpisuje Rinovu prvu pesmu Samo mi se vrati.

„Pesma mi je odlična i jako smo se brzo dogovorili oko nje. Odmah su mi se svidjeli tekst, melodija i izričaj koji su osmislili za mene. Osim toga, ugodna je i nimalo nametljiva, a i lako se sluša“, opisuje Rino svoj debitantski singl.

Ostavi
komentar

Povezano