Domaća scena

29.07.2014.

Daniel Kajmakoski potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Menart Branko Komljenović i Daniel Kajmakoski
foto: Menart PR Photo
Daniel Kajmakoski potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Menart

Prvi pobednik takmičenja za pevače amatere, X Factora Adria, Danijel Kajmakoski, upravo je potpisao ugovor o izdavanju albuma sa kućom Menart!

Podsećamo, u superfinalu X Factora smo gledali Lukijana, Maida, Tamaru, Daniela i Doktore. Superfinalisti su se žestoko borili za  vredne nagrade i prestižnu titulu nove muzičke zvezde Srbije i regiona.

U prepunoj Kombank Areni trijumfovao je Makedonac Daniel Kajmakoski, koji  je proglašen pobednikom prve sezone prvog regionalnog  takmičenja X Factor.

Na drugom mestu završila je Tamara Milanović, a Maid Hećimović bio je treći.

Daniel je kao glavnu nagradu osvojio muzičko izdanje za Menart (koprodukcija sa kućom City Records u Srbiji), dva video spota, PR podršku produkcije i TV "Pink",  automobil Mini Coooper Coupe, kao i novčanu nagradu od Master Carda u iznosu od 10.000 evra.

Nakon potpisivanja ugovora, direktor hrvatske kuće Menart, Branko Komljenović je izjavio:

„Ponosni smo na činjenicu što je Menart posredstvom zastupstva Sony Music – Syco, te pobjednom Daniela Kajmakoskog u prvoj sezoni regionalnog izdanja X Factora, dobio mogućnost da sarađuje sa tako fantastičnim pevačem.  Izgradnja i rad na njegovoj karijeri, biti će nam jedan od prioriteta u sledećem periodu, i to u svim državama regiona gde je X Factor bio emitovan“.

Danijel Kajmakoski je istim povodom rekao: „Dragi prijatelji, presrećan sam što mogu da saopštim da mi se ostvario još jedan san. Potpisao sam ugovor sa Menartom, producentskom kućom koja će izdati moj prvi album. Uskoro možete očekivati i moju prvu pesmu!"

Ostavi
komentar