Domaća scena

03.06.2015.

Da li ste već pogledali Marčelov spot za "Laž"? Marčelo
foto: Kadar iz spota "Laž"
Da li ste već pogledali Marčelov spot za "Laž"?

Marčelo je ovih dana izbacio spot za pesmu ,,Laž" koja je svojevremeno, uz ,,Peglu", plasirana kao nagoveštaj onoga što je doneo aktuelni album ,,Napet šou" koji je do sada prodat u više od 10.000 primeraka!

Marčelo je u pesmi ,,Laž“ još jednom je uspeo da britkim jezikom opiše društvo u kojem živimo i da ukaže na probleme sa kojima se obrazovana omladina svakodnevno susreće - konkretno, na problem zapošljavanja, praćen nepravdom i poniženjem.

Dešavanja u spotu snimanom u Novom bioskopu ,,Zvezda” najbolje objašnjava sam Marčelo:

,,Naš režiser, Nebojša Nenadić Bit, drži se svog gesla da video, uprkos uvreženom (i dosadnom) mišljenju, zapravo ne treba da nam ispriča isto što i pesma, nego da pruži neku novu dimenziju i pogled na stvar. Spot za "Laž" otuda tretira istu temu kroz iste junake kao i pesma, ali uz važno izmeštanje: zapitali smo se kako izgleda noćna mora dobrog doktora Ivana. I to je to - sve vreme smo u njegovom košmaru, u kome on jeste napokon dobio posao, ali dobre vesti na tome se završavaju i počinje sušti užas, gde korupcija i neznalaštvo postaju ekstremni."

Ovim spotom Marčelo najavljuje koncertnu pauzu, ali samo do oktobra, kada će održati svoj najveći solistički koncert ikada - u novobeogradskoj Hali sportova 10.10.2015. godine​!

Ostavi
komentar

Povezano