Domaća scena

12.08.2014.

Da li ih vidite kao roze tuljane? Iskaz
foto: Official FaceBook page - Profile photo
Da li ih vidite kao roze tuljane?

Pogledajte novi spot sastava Iskaz

Hip-hop sastav iz Pančeva Iskaz (intervju pročitajte klikom OVDE) su izbacili novi spot za numeru „Roze tuljani“, koji je sinoć imao premijeru na regionalnom MTV kanalu!

Numera „Roze tuljani“ je nastala od interne šale momaka, kada im je na jednoj žurki prišla lepa ali omamljena devojka, koja im je udelila kompliment da izgledaju kao –  roze tuljani! Od šale je nastala pesma, a sada je tu i zanimljiv spot, čiju režiju potpisuju Z.S. Iskaz.

Inače, singl „Roze tuljani“ se nalazi na njihovom poslednjem albumu „Tanatos“, koji predstavlja fuziju različitih muzičkih žanrova kao što su hip-hop, metal, dubstep, funk, reggae i drugi i koji ujedno sa prethodnim izdanjem „Eros“ zaokružuje muzičku celinu koja nosi naziv „Kritična masa“, a koga možete poslušati na servisu Deezer.

Podsećamo, bend Iskaz je deo velike Coca - Coline kampanje #recipesmom i upravo oni će u narednim nedeljama pobedničke stihove pretvarati u mini pesme. Ako se još niste uključili i ako ne znate o čemu se radi, saznajte klikom OVDE.

Ostavi
komentar