Domaća scena

31.07.2014.

Čuveni album Kristine Kovač "U nebranom grožđu" od sada i na Deezeru
Čuveni album Kristine Kovač "U nebranom grožđu" od sada i na Deezeru

Kristina Kovač je 2007. godine izbacila svoj debitantski album „U nebranom grožđu“, koji je sada dostupan i na servisu Deezer, u izdanju Lampshade Media.

Na radijskim i televizijskim stanicama numere „Kolena“ i „Život je ljut“ su odmah postale hitovi, mada celo izdanje odiše kvalitetom, kako po pitanju same muzike i pesama, tako i po pitanju masteringa i produkcije – na albumu su gostovali svetski poznati muzičari poput Dominica Millera, Paula Turnera, Vinniea Colaiute, dok je pomenuti mastering radio čuveni Tom Coyne, čija lista muzičkih zvezda sa kojima je sarađivao gotovo da nema kraja (Jennifer Loperz, Pink, Pharrell Willimas, Beyonce, Britney Spears, Sam Smith, Sade, Dido, Justin Bieber i mnogi drugi).

Album, koji predstavlja pravo POP izdanje u poslednjih nekoliko godina na srpskoj sceni, uskoro će biti dostupan i na ostalim muzičkim platformama svuda u svetu, a Kristina je povodom ove prilike izjavila: „Jako sam srećna što je album “U nebranom grožđu" napokon dobio i svoje digitalno izdanje. U današnje vreme visoke tehnologije, cela muzička industrija rapidno prelazi u digitalnu formu, te se i ja radujem što će ovaj album napokon biti dostupan i našim ljudima van Srbije, ako i kad požele da ga slušaju”.

Ostavi
komentar