Domaća scena

21.10.2013.

Coyote i Soulkraft pretpremijerno sviraju pesme sa novog albuma Hornsman Coyote
foto: Marko Ristić
Coyote i Soulkraft pretpremijerno sviraju pesme sa novog albuma

Beograd 1.11., Novi Sad 9.11.

Hornsman Coyote i Soulkraft bend pretpremijerno će uživo svirati pesme sa najnovijeg albuma: 1. novembra u beogradskom Božidarcu i 9. novembra u novosadskom Kvarteru.

Hornsman Coyote, naš međunarodno najpoznatiji rege autor, ovih dana vredno radi sa bendom na novom album koji, prema njegovim rečima, „donosi punu snagu izvornog rege zvuka.“

Album, koji će svetlost dana ugledati do kraja godine, će pretpremijerno biti predstavljen pred beogradskom i novosadskom publikom sa podrškom brojnih prijatelja. Iza Coyote-a stoji osmočlani BMB ridim, bend sastavljen od najtalentovanijih rege muzičara, koji je tokom rada na albumu promenio ime u Soulcraft.

Na festivalu Vračar Rocks u Božidarcu 1. novembra u 20:00 časova kao specijalni Kojotovi gosti nastupiće njegov stalni selektor Martinees Selecta i veoma zanimljivi pank-rege sastav iz Velike Plane The Socks.

U klubu Quarter u Novom Sadu 9. novembra u 22:00 časova rege svetkovinu će svojim nastupima uveličati i angažovani rege ska novosadskog benda Josip A Lisac, koji iza sebe ima tri albuma, i melodični rege mlade beogradske grupe Che Guerillaz.

Ostavi
komentar