Domaća scena

30.12.2014.

Čovek vuk održali sjajnu promociju u Metropolis Music Cafe-u Čovek vuk - promocija albuma
foto: PR Photo
Čovek vuk održali sjajnu promociju u Metropolis Music Cafe-u

Album „Crna kutija“ u prodaji u svim muzičkim radnjama

Kako smo već pisali, bivši članovi sastava Block Out sada nastupaju pod novim imenom – Čovek vuk – a njihovo debitantsko izdanje „Crna kutija“ možete nabaviti u svim muzičkim radnjama.

Prošle nedelje sastav je održao promociju novog albuma u punom Metropolis Music Cafe-u, gde su se okupili predstavnici medija, kolege, kao i novi-stari fanovi.

Milutin Jovačić, frontmen benda Čovek vuk je tom prilikom izjavio:Prošli smo razne faze baveći se muzikom, prošli smo neke divne trenutke, ostavili za sobom prelepe uspomene,prošli neke teške stvari i došli opet na tu tačku da smo srećni što smo zajedno i što sviramo muziku koju volimo i što smo došli u poziciju da budemo privilegovani da oko sebe okupimo neke drage ljude koji su nam pomogli da ovo iznesemo na način na koji taj materijal i zaslužuje. Pre nekih godinu dana, kada smo ulazili u celu avanturu, nismo imali apsolutno ništa - nijednu reč napisanu, ni jedan jedini ton bilo koje od ovih pesama. Ali okrenutost nas samih prema sebi i pomoć dragih prijatelja, omogućili su da grupa Čovek vuk pred vas danas izađe sa albumom “Crna kutija””.

Između ostalih, posetiocima se obratio i poznati rock novinar i pisac Aleksandar Saša Žikić, koji je dao sjajno viđenje debi izdanja „Crna kutija“:  Ovo je album koji karakterišu dve stvari:jedna je dubima, a druga je tama. Dubina se čuje u glasovima, čuje se u instrumentima i sasvim sam siguran da ćete je otkriti u onome što ova grupa želi da vam saopšti.S druge strane, ovo je album očigledno mračnog raspoloženja, ali ono što je u njemu najbolje je to što ta tama nije rezultirala ničim negativnim”.

Jedna od najboljih novosti koje smo imali prilike da čujemo na promociji vezano je za muzičko pojačanje benda – Luna Škopelić je mlada i simpatična klavijatirstkinja, koja će od sada biti član ovog sjajnog sastava, a Jovačić je njen dolazak objasnio na poetski i njemu svojstven način: „Mi smo Čovek vuk, a šta je vuk bez svoje Lune i svog Meseca“?

Novi album „Crna kutija“ možete kupiti u Metropolis Music Cafe-u, kao i u ostalim muzičkim radnjama. 

Ostavi
komentar

Povezano