Domaća scena

05.12.2013.

Čovek bez sluha, Za dž i Irish Stew 6.12. u Božidarcu Za Dž
foto: PR Photo
Čovek bez sluha, Za dž i Irish Stew 6.12. u Božidarcu

Vračar Rocks

Pred proslavu 20. godišnjice postojanja koja ih očekuje sledeće godine, kragujevački bend Čovek bez sluha nastupiće pred beogradskom publikom u petak 6. decembra na Vračar Rocks Festivalu, u Božidarcu. Sa albumom ,,Događaj dana” ČBS su bili na turneji koja je obuhvatila sve republike bivše Jugoslavije (osim Slovenije) i pokupili su samo hvalospeve. Dobru energiju koju nose podeliće sa prestoničkom publikom i bendovima Za Dž i Irish Stew.

Irish Stew ove godine proslavlja 10 godina rada. Bend već uveliko radi na novom materijalu tako da će ovo ujedno biti i prilika da, pored proslave jubileja i retrospektive prvih deset godina na muzičkoj sceni, publika čuje i neke nove pesme.

Za dž je čačanski garage indie rock bend prepoznatljiv po energičnim svirkama. Nakon burne letnje festivalske sezone, Za dž se okreću promociji upravo objavljenog studijskog izdanja ,,Realnost zove" (Mascom Records, 2013). Da se radi o bendu vrednom pažnje govori i činjenica da su zajedno sa grupom Psihomodo Pop svirali na beogradskoj promociji regionalnog izdanja Rolling Stone magazina!

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od samo 300 dinara u Felix Shopu (TC Sremska), dok će na ulazu u klub cena iznositi 500 dinara.

Ostavi
komentar

Povezano