Domaća scena

26.08.2020.

Buč Kesidi u novom spotu
foto: Vedrana Vukojević
Buč Kesidi u novom spotu

Za pesmu Nedelja ujutru

U prošlu nedelju ujutru, objavili su novi spot za upravo tako naslovljenu pesmu sa albuma Euforija. Reč je o hvaljenom izdanju koje je objavljeno prošle gfodine. 
 
Spot za novi singl sniman je u Pančevu a za njegovu realizaciju bili su zaduženi Vedrana Vukojević i Luka Trajković.
 
Buč Kesidi su pripremili ovaj novi singl i spot neposredno pred objavljivanje vinilnog izdanja, koje će se u prodaji naći sredinom septembra zajedno sa drugim tiražom CD varijante. Podršku u realizaciji spota pružila je kompanija Red Bull.
 
"Vedrana i Luka su nam jako dobri drugari. Prethodno smo sa Lukom sarađivali na spotovima za ‘Đuskanje ne pomaže’ i ‘Subotu’, a Vedrana nam je prošlog leta režirala spot za pesmu ‘TIHO’, to nam je do sada bilo najdraže snimanje ikada. Ona je u međuvremenu otišla da živi u Berlinu, ali čim smo shvatili koliko joj nedostajemo kupili smo joj kartu u jednom smeru i samo joj javili da dolazi da nam režira novi spot sa Lukom. Skupili smo najbolju ekipu sa svih spotova na kojima smo radili do sada i napravili novo najlepše snimanje ikada", kažu momci iz benda.
 
Album Euforija benda Buč Kesidi bendu je doneo nominaciju za prestižnu nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album godine kao i put na prestižni Eurosonic festival koji je održan u januaru u Holandiji.
 
Ostavi
komentar