Domaća scena

26.11.2012.

Beogradski Autorski Rock Festival 2012 BARF 2012
foto: BARF PR
Beogradski Autorski Rock Festival 2012

Fenomenalna šansa za autorske rok bendove

Udruženje rock muzičara Srbije osnovalo je 2011. godine BARF - Beogradski Autorski Rock Festival, sa željom i ciljem da se podrže mladi bendovi i da se podstakne stvaranje nove rok scene u Srbiji.

Prvi put BARF je održan prošle (2011.) godine u DOB-u i to sa velikim uspehom. Pobedio je bend Marienfeld, drugo mesto osvojio je Fandango a treće Tobija.

Ove godine poslednji rok za prijavu je 9.12.2012. a detaljne propozicije i sve potrebne informacije možete naći na adresi http://barf.urmus.org/.

Pravo učešća imaju svi autorski vokalno instrumentalni sastavi iz Srbije koji gaje rokenrol zvuk. Stručni žiri zatim među svim prijavljenima odabira 10 učesnika koji će nastupiti u okviru finalne večeri koje će biti održano 22.12. u Božidarcu. Fond nagrada je zaista sjajan, prva nagrada stručnog žirija donosi pobedniku 100.000 dinara, druga 30 sati snimanja u profesionalnom muzičkom studiju i treća 35.000 dinara.

Pored tamičara, na finalnoj večeri nastupiće i gosti - neki od poznatih domaćih bendova ali i neki od prošlogodišnjih pobednika.

Oduševljeni smo ovom inicijativom Udruženja rok muzičara Srbije i nadamo se da će se iz godine u godinu prijavljivati sve veći broj bendova a da će posao žirija biti sve teži i teži. Vidimo se u Božidarcu 22.12.

Ostavi
komentar

Povezano