Domaća scena

15.06.2020.

Beogadski bend Sitzpinker novim spotom dobija novu publiku
foto: Youtube screenshot
Beogadski bend Sitzpinker novim spotom dobija novu publiku

Za novu verziju pesme Da li

Na sajtu Headliner.rs smo upravo čuli pesmu Da li i počeli da se zaljubljujemo u mladi domaći bend. Oni se zovu Sitzpinker, a na pomenutom sajtu smo o njima saznali još po nešto. 
 
Pesma je nastala kao deo EP-a Podlo poštovanje (2018), a zatim je ponovo snimljena sa producentom Andrejem Mladenovićem (Hill, Crvi).
 
Nova verzija dobija i novu vizuelizaciju, kroz prvi režirani spot za ovaj bend. Potpisuju ga studenti Fakulteta dramskih umetnosti pod vođstvom Jane Anđić i Gvozdena Ilića.
 
"Kroz naš prvi spot želimo da otvoreno pričamo o nesigurnosti, anksioznosti ali i lepoti i ljubavi. Stvaranja ovog videa je novo iskustvo za nas ali i za sve članove ekipe koji su učestvovali u ovom projektu. Atmosfera sa seta se prenela u svaku scenu našeg spota i sveukupno je možemo opisati kao emotivno i senzualno slavljenje života i mladosti. U tom duhu, predstavljamo naš prvi samostalni spot i pozivamo publiku da pažljivo prati šta dolazi u bližoj budućnosti" – poručili su članovi benda.
 
Sitzpinker je nastao 2017. godine, a ekipu čine: Dunja Mijačić, Danilo Ilić i Pavle Trifunović
 
Nakon gledanja spota, proveli smo neko vreme slušajući i EP i možemo da kažemo da se veoma radujemo nekoj skorijoj svirci ove skupine! 
 
Ostavi
komentar