Domaća scena

15.12.2014.

Bend ZAA nastavlja sa osvajanjem regiona ZAA
foto: PR Photo
Bend ZAA nastavlja sa osvajanjem regiona

Uskoro koncerti u Sloveniji i Hrvatskoj

Posle brojnih uspešnih nastupa u Srbiji, ali i u BiH i Makedoniji, bend ZAA nastalja svoju koncertnu turneju kojom promoviše aktuelni album „What About“. Prvi sledeći nastup je zakazan za 27. decembar u Gala Hali u Ljubljani, a u januaru ih očekuju koncerti u Zagrebu i Rijeci.

ZAA će u Ljubljani nastupiti zajedno sa starim znanicima – slovenačkim bendom Leni Kravac, sa kojima su već svirali na slovenačkom Pung Art festivalu 2012.

Putujuću promociju poslednjeg albuma nastavljaju 16. i 17. januara, kada sviraju u Zagrebu i Rijeci, u koncertnim dvoranama Klub. Hrvatska publika još pamti spektakularnu svirku ZAA, kada su nastupili na nedavno održanom koncertu S.A.R.S-a, takođe u Zagrebu, i pobrali salve pohvala ne samo slušalaca, već i kritike.

Novinarka Sanja Srdić je tada napisala: „Njene (Sanje Vučić) glasovne mogućnosti bile su takve da sam očekivala da će u nekom trenu na pozornicu izaći Simon Cowell i obznaniti da je X Factor dobio novu pobjednicu bez ikakve audicije... Naravno, Sanja bez obzira na snažan vokal ne bi bila ni upola toliko zanimljiva da iza nje nije stajao i zabavni bend ZAA... Publika je na njih izvrsno reagirala, stoga ne čudi da je na pitanje pjevačice hoće li jednom doći na njihov samostalni koncert u Zagrebu zdušno odgovorila „Da”.

Ostavi
komentar

Povezano